Cancerceller Kan Inte Leva i en Alkalisk Miljö

Någonsin undrat varför hjärtat aldrig fick cancer. Hjärtat kan så småningom påverkas av cancer i andra delar av kroppen, men vi har aldrig hört talas om hjärtcancer. Detta beror på att hjärtat aldrig har haft cancer. En alkalisk diet kan vara det enda permanenta sättet att förhindra och befria dig från cancer.

Låt oss förstå vad som orsakar cancer och hur en alkalisk diet kan förhindra det. Varje cell i vår kropp tar syre, näringsämnen och glukos medan du tar bort toxiner. Dessa celler skyddas av immunsystemet. Men när kroppen blir sur är kroppens immunsystem kontrollerad av gifter och cellen förlorar sin förmåga att extrahera syre och därmed jäsning. Dessa celler får cancer och försvinner. Nästa fråga är att kan cancer förebyggas och botas genom att konsumera livsmedel som är mindre sura och mer alkaliska. Cancerceller är inaktiva vid pH 7,4 men eftersom kroppen blir högre alkaliserad och pH-nivån når 8,4 dör dessa maligna celler. Så svaret på cancer ligger i en mycket alkalisk diet. Med rätt konsumtion som leder till hög alkaliskt kropps pH, kan cancerceller inte leva i den miljön och dö.

Anaeroba cancerceller kan inte leva i syre. De kan bara trivas i mycket låga syreförhållanden. När kroppsfasen upprätthålls genom att konsumera en alkalisk diet förblir kroppens immunsystem stark. Detta gör att cellerna får tillräckligt med syre och slänger bort sina avfallstoxiner. Cancer kommer inte att utvecklas eller födas under sådana förhållanden.

Hur förhindrar en alkalisk diet cancer? En sådan diet leder till hög alkalisk kropps-ph. Detta höga alkaliska kropps-pH ger alkalisk vävnad i kroppen. Alkalvävnad lagrar 20 gånger mer syre än surt vävnad. Cancer kan inte leva i en atmosfär som innehåller syre. Om deras syrerika celler förhindrar cancer. Därför, medan surt vävnad kommer att vara en idealisk plats för att cancer utvecklas och sprids, kommer alkalisk vävnad att förstöra cancerceller. Att ha massor av gröna grönsaker och frukter tillsammans med alkaliskt vatten kan rädda dig från cancer. För att ge din kropp den bästa alkaliska / sura balansen måste du äta mat som är väldigt alkaliska, samtidigt som du undviker försurande livsmedel.

En alkalisk diet är mycket fördelaktig för att bekämpa många andra sjukdomar än cancer. Alkaliska tillskott är ett bra sätt att införliva alkaliska livsmedel i din kost. För mycket matlagning grönsaker gör att deras näringsämnen förstörs. Alkalintillskott säkerställer att någon får tillräckligt med alkalisk mat på en dag. Alkaliskt vatten är också ett bra alternativ till vanligt vatten. Så, om du vill att din kropp ska vara cancerfri och hälsosam och energisk, anta en alkalisk diet och göra den till din livsstil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *