Wow Echa un vistazo a los Hechos Impactantes Detrás de los Beneficios del Chocolate

¿A quién no le gusta el chocolate? El chocolate siempre ocupa el primer lugar en varios menús de aperitivos. El sabor se derrite, a veces nos hace sentir curiosidad por el dulce, amargo y sabroso saludo de nuestra lengua. Esta merienda legendaria parece que nunca ha sido cronometrada. Cualquiera que sea la forma, siempre tienta […]

Cancerceller Kan Inte Leva i en Alkalisk Miljö

Någonsin undrat varför hjärtat aldrig fick cancer. Hjärtat kan så småningom påverkas av cancer i andra delar av kroppen, men vi har aldrig hört talas om hjärtcancer. Detta beror på att hjärtat aldrig har haft cancer. En alkalisk diet kan vara det enda permanenta sättet att förhindra och befria dig från cancer. Låt oss förstå […]

Fördelar med Att Dricka Varmt Vatten

Dricka varmt vatten kan ge din kropp det vatten som behövs för att fylla på vätskor. Det kan också förbättra matsmältningen, lindra trängsel och till och med få dig att känna dig mer avslappnad. De flesta som dricker varmt vatten som ett holistisk hälsemedicin gör det första på morgonen eller precis innan du lägger dig […]

Extraordinära Hälsofördelar med Yoghurt

Yoghurt är en mjölkprodukt som framställs av fermenterad mjölk. Levande mikroorganismer närvarande i yoghurt, även kallad probiotika eller bra bakterier, jäst naturlig mjölk eller laktosocker. Så producerar mjölksyra och får mjölkproteinet att tjockna, vilket ger yoghurt en distinkt smak och konsistens. Folk gillar yoghurt på grund av sina känsliga och mjuka nöjen. Faktum är att […]

Fördelar med Groddar

Vad exakt är groddar? Tja, det finns många olika typer – nästan lika många som ätbara växter. Bönspirer, solrosspirer, rågspiror … varje växtmat börjar med groddar och växer därifrån. Korn, frön och nötter kan alla växa, såsom vete och korn, morotfröolja, korianderfrön och jordnötter. Men den främsta orsaken till ätspiror handlar om näring och matsmältning. […]

Fördelar med Alkaliskt Vatten

Forskare och forskare har gjort mycket debatt under de senaste åren om kvaliteten på vatten som konsumeras över hela världen. Många experter tror också och drar slutsatsen att kranvatten av låg kvalitet kan orsaka många hälsorisker. Så började man dricka mineralvatten i stället för kranvatten. Nyligen är konsumenternas största bekymmer – “mineralvatten säkert för konsumtion?” […]

Tips för att Förhindra Förgiftning på Grund av Livsmedelsförorening

Matförgiftning kan uppstå om vi inte skyddar mat eller drycker från virus, bakterier och andra mikroorganismer som kan orsaka olika infektionssjukdomar. Baserat på WHO-data från 2015 når dödligheten från matförgiftning 420 000 personer varje år. Minst 125 000 barn under fem år är årliga matförgiftningskontrakt. Den högsta förgiftningen sker i Afrika och Sydostasiens kontinent, inklusive […]